Po stopách pověstí 10.-11.6. (Rysové)

Sraz: v sobotu 8:45 u vlaku (vlak jede 9:03)

Návrat: v neděli 11:00 u klubovny

Předání krosen: pátek 19:00 u klubovny

Na záda v sobotu do malého batůžku: pláštěnka, oddílové tričko + šátek s turbánkem (kdo má), pití (min. 1 litr) a jídlo (svačina 2x a oběd), 200,- Kč + 50 Kč kapesné, opalovací krém, šátek na hry, Pěšinka, skautský zápisník, tužka, uzlovačka, šifrovací kotouč, KPZ

Do krosny (předání v pátek v 19:00 u klubovny): spacák, karimatka, pyžamo, náhradní oblečení (spodní prádlo, ponožky, dále dle uvážení), ešus (stačí jeden díl a víko), lžíce, hrneček, hygienické potřeby (zubní kartáček, pasta), malý ručník, čelovka.

Jídlo: V sobotu na cestu vlastní svačiny a oběd. Večeři a nedělní snídani i svačinu si připravíme společně.

A co nás čeká? V sobotu ráno se společně vypravíme do Libušína, odkud dojdeme k přemyslovskému hradišti Libušín a možná i zkusíme po vzoru kněžny Libuši věštit, co nás čeká v budoucnu za dobrodružství. Dále se projdeme přes rezervaci Pašijová draha a vlakem z Kamenných Žehrovic se vrátíme ke klubovně, kde si zahrajeme hry, opečeme buřty, třeba i něco vytvoříme a nakonec přespíme do neděle. V neděli nás čeká především bojový úkol – vše sbalit, uklidit a uvařit si snídani! Dle času si ještě něco zahrajeme a nakonec se v 11 hodin u klubovny rozloučíme.