Roztocký háj a Tiché údolí 22.-24.9.2023 (Lišky a Medvědi)

Sraz: v pátek 16:15 u vlaku v Hostivici (vlak jede 16:28)

Návrat: v neděli 15:27 vlakem na nádraží v Hostivici

S sebou: do krosny zabalte spacák, malý batůžek na sobotní výlet, pevnou sportovní obuv + oblečení dle počasí, oblečení na spaní, pláštěnka, náhradní oblečení (spodní prádlo, dále dle uvážení), oddílové tričko + šátek s turbánkem, lžíce a ešus (jeden díl a víčko) v igelitovém sáčku (abychom ho po použití v terénu nedali špinavý do batohu), jídlo a pití (jídlo viz dále), 500 Kč (doprava / ubytování / 2x vstup / jídlo) + 70 Kč kapesné, hygienické potřeby (zubní kartáček, pasta, hřeben), ručník, repelent, šátek (obyč), čelovka, KPZ, Stezka/Nováček, uzlovačka, zápisník, tužka, táborový zpěvník.

Karimatka, hrneček netřeba – spát budeme na postelích, kuchyň je plně vybavená. Ešus bereme jen kvůli vaření v terénu.

Jídlo: svoje jídlo si každý vezme na pátek (sváču do vlaku a večeři), dále na sobotní snídani a sobotní oběd – oblíbené instantní jídlo (budeme si vařit v terénu na vařičích). My zajistíme: dopo a odpo sobotní svačiny, večeři a jídlo na neděli. Prosíme, ať mají s sebou děti jednu PET láhev, klidně prázdnou, kterou si v sobotu ráno naplní a vezmou s sebou vodu navíc na vaření instantního jídla.

Co podnikneme? Jako ubytování využijeme krásné prostředí osady skautů z Roztok u Prahy. V sobotu se projdeme Tichým údolím až k Alšově vyhlídce, v neděli pak navštívíme roztocký zámek a jeho Středočeské muzeum a hned vedle, pokud stihneme, i muzeum Archevita.

PROSÍME O NAHLÁŠENÍ ÚČASTI EMAILEM, DĚKUJEME !!!